Terugbetaling Mutualiteit

De meeste mutualiteiten betalen een deel van het inschrijfgeld voor jeugdbewegingen terug. Hier vindt u een overzicht.

Christelijke Mutualiteit (CM)

cmDe CM betaalt voor zowel het jaarlijks inschrijfgeld als een/meerdere kamp(en) (zomerkamp/paaskamp/zeekamp/joepie/Knavo) telkens maximaal 20 EUR per jaar terug. Print het aanvraagformulier af, laat dit invullen door de leiding van dit kind en deponeer dit in de CM brievenbus.

Voorzorg

de voorzorgDe Voorzorg betaalt voor het jaarlijks inschrijfgeld of voor een kamp (zomerkamp/paaskamp/zeekamp/joepie/Knavo) voor maximaal 15 EURper jaar terug. Print het attest af, laat dit invullen door de leiding van dit kind en geef dit af aan het loket van uw plaatselijk kantoor.

 

Liberale Mutualiteit

LMDe Liberale Mutualiteit betaalt voor een kamp (zomerkamp/paaskamp/zeekamp/joepie/Knavo) een bedrag van 2 EUR per overnachting terug met een maximum van 20 EUR per jaar. Print het aanvraagformulier af, laat dit invullen door de leiding van dit kind en geef dit af aan het loket van uw plaatselijk kantoor.

 

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

VNZHet Vlaams & Neutraal ziekenfonds betaalt voor het jaarlijks inschrijvingsgeld of voor een kamp (zomerkamp/paaskamp/zeekamp/joepie/Knavo) maximaal 30 EUR per jaar terug. Print het aanvraagformulier af, laat dit invullen door de leiding van dit kind en geef dit af aan het loket van uw plaatselijk kantoor.

 

Onafhankelijk Ziekenfonds

OZHet Onafhankenlijk Ziekenfonds betaalt voor een kamp (zomerkamp/paaskamp/zeekamp/joepie/Knavo) een bedrag van 5 EUR per dag  terug met een maximum van 50 EUR per jaar. Print het aanvraagformulier af, laat dit invullen door de leiding van dit kind en geef dit af aan het loket van uw plaatselijk kantoor.