activiteit

Roodkapjes – trimesterplanning

 

 

 13 januari: Vredeseilanden (08u30-11u)

Zoals elk jaar laten we ons goed hart zien en helpen we mensen in andere landen zodat zij een beter leven hebben. Lekker gezellig mooie spulletjes verkopen met je allerbeste vriendjes!

 

20 januari: Roodkapjes vs. Kwiks (16u-18u)
In deze battle moeten jullie laten zien dat jullie de beste ban van de jeugdbeweging zijn.
Laat die Kwiks een poepie ruiken!

 

27 januari: Chocoladeactiviteit (16u-18u)

Wat is het aller aller lekkerste snoepje? Chocolade. En wat is het aller aller leukste om te doen? Spelen op KSA Sint-Jan. En die twee gecombineerd? Dat is het overheerlijkste recept voor de beste zaterdagnamiddag ooit! Wie wil er nu geen spelletjes spelen met chocolade?

 

3 februari: Knutselen voor carnaval (16u-18u)
Carnaval komt stilaan dichterbij. Omdat wij met de hele jeugdbeweging gaan paraderen door Tongeren met de stoet, is het natuurlijk ook belangrijk dat we er oogverblindend uitzien. Vandaag knutselen we de perfecte outfit!

 

10 februari: Carnaval (uren worden nog meegedeeld)
Joepie joepie jeeeeeej! ‘t Is carnaval! Dansen door de straten, lachen met vriendinnetjes, gekke bekken trekken, gooien met confetti en dat in de mooiste outfit. We trekken met de stoet door Tongeren!

17 februari: Vriendjesdag (16u-18u)
Onze vorige vriendjesdag was een mega succes! Jullie brachten bijna allemaal een vriendinnetje mee, waardoor de Roodkapjes nu met veeeeel meer zijn.
We doen dit nog eens, zodat we nog meer vriendjes kunnen maken die elke zaterdag samen met jullie komen spelen op de jeugdbeweging.
Breng dus allemaal een vriendinnetje mee om leuke spelletjes te spelen, en misschien willen zij dan ook naar KSA Sint-Jan komen!

 

24 februari: Knutselen (16u-18u)
Wij zijn er zeker van dat jullie mega creatief zijn en er een kunstenaar schuilt in ieder van jullie. Vanadag gaan we knutselen!

 

3 maart: Spelroulette (16u-18u)
Vandaag spelen we spelroulette! Laat jij zien dat je de beste bent?

 

10 maart: Simactiviteit (16u-18u)
Vandaag krijgen jullie andere leidsters. De meisjes van de Sim gaan ons laten zien dat zij zo’n grote groep deugnieten ook aankunnen!

17 maart: Bosspel (16u-18u)
Tijd om die stoute schoenen aan te doen en te ravotten in het bos! Door de regen zijn we nog steeds niet kunnen gaan, maar nu laten we niks ons nog tegenhouden. We gaan de leukste spelletjes doen, dus zorg zeker dat je het deze keer niet mist.
(Kleren aandoen die vuil mogen worden)