Verslag

Carnaval

Vandaag was het weer een mooie stoet en wij waren het allermooiste! Met de mooie verkleedkleren en veeeeeel snoep was het een leuke dag.
Via deze link kunnen jullie de foto's bekijken die zijn gemaakt tijdens de stoet (hij werkt enkel als je hem kopieert en plakt):

https://www.flickr.com/photos/150483122@N06/albums/72157663559412617

Groetjes,
de leidingsploeg

Keukenprinsesjes aan het werk

Deze zaterdag zijn we aan de slag gegaan in de keuken. Op het menu stonden pizzaburgersen macaroni.

We begonnen met de pizzaburgers (misschien wel het lekkerste van de avond). Iedereen kreeg 3 boven- of onderkanten van een hamburger. Deze mochten we dan zelf samenstellen zoals we het het liefste hebben. Er was tomaat, paprika, ananas, hesp, salami en kaas: genoeg keuze dus. 10 minuutjes in de oven op 180° et voila! En of het smaakte!

Sinterklaas activiteit

Dit weekend is de Sint bij ons langsgekomen!
Eerst hadden we de pieten gezien. Ze hadden een grap uitgehaald met de Sint, maar dat was een fout afgelopen. Ze hadden het snoep verstopt, maar konden het niet meer terugvinden. De Sint was natuurlijk heel kwaad. De pieten vroegen of wij hen konden helpen. Eerst waren we niet zo overtuigend want we waren stiekem wat boos op de pieten. Maar ze zeiden dat ze ons echt nodig hadden om het vertrouwen van de Sint terug te winnen. En zo gingen we samen met de pieten op pad.