Activiteit

Jongknapen – trimesterplanning

 

Trimesterplanning jongknapen

 

Alle activiteiten zijn van 14 tot 16u tenzij er een ander uur bij staat.

Januari

13de : Vredeseilanden (12.30 tot 15u)

 Leden die komen krijgen een extraatje voor de moeite, wij weten namelijk ook dat dit niet iets is waarvoor jullie staan te springen…

20ste : Gamen

Iedereen zijn favoriete activiteit (deze keer echt), neem zeker jullie spelletjes en controllers voor consoles mee, of als je heel ambitieus bent je console zelf.
De consoles die er gaan zijn: WII, PS2-3-4 en eventueel wat jullie zelf meenemen.

27ste : Spelen der gezelschap

De jaarlijkse spelen zijn weer aangebroken, we gaan strijden om het meeste kaarten, eigendommen of eender wat.

 

Februari

3de : Knutselen voor Carnaval

We gaan zoals elk jaar weer een beetje tekenen op een T-Shirt voor carnaval. Het thema van dit jaar is boerderij, dus denk al maar eens na over wat jullie willen knutselen.

10de : Carnaval (Uren worden nog meegedeeld)

We gaan in onze mooie kunstwerkjes 3 uur lang rondparaderen in onze mooie stad Tongeren, en mensen bekogelen met snoepjes en versnipperd papier. Sommige mensen rapen dit dan ook nog op, maar ik zou er niet van eten als ik jullie was… Zeker niet van de confetti.

17de : Vriendjesdag

Vandaag is het vriendjesdag, en het was ook niet zo lang geleden Valentijn… Jullie weten wat dat betekent! Probeer allemaal iemand van jullie school of hobby mee te nemen naar deze activiteit, want vandaag draait helemaal rond vriendschap.

24ste : Geen activiteit

Helaas zullen wij er vandaag niet zijn, Maxime is namelijk verloren gelopen en we moeten hem gaan zoeken. Maar volgende week zijn we er weer met een gezellige activiteit om het goed te maken!

 

Maart

3de : Russian maffia

We gaan vandaag de Russische maffia helpen met een van hun vele problemen… Maar ze zijn alleen vriendelijk tegen mensen die zoals hun gekleed zijn, doe dus zeker jullie trainingspakken en bompapetten aan!En oefen ook jullie Russisch accent, want kleding alleen is niet goed genoeg.

Vandaag is het ook eetdag, dus schrijf jullie zeker in!

10de : Sporten

Ondertussen is het weer ook al wat beter geworden, dit gaan we vieren met eens de beentjes te strekken en met ballen te spelen. Jullie mogen de sportieve kleding van vorige week terug aandoen, maar neem ook zeker warme kleding mee voor als het weer toch tegenzit, het is tenslotte België.

17de : Verrassing

Het trimester zit er al weer op, dit gaan we vieren met een verrassingsactiviteit! Als jullie willen weten wat het is, kom dan zeker een kijkje nemen…

 

April

In April zijn er jammer genoeg geen activiteiten, maar wel het 2de leukste kamp van het jaar, namelijk Paaskamp! Hou dus zeker 3 tot en met 6 April vrij.