Verslag

sporten

Ditmaal was het tijd om onze spieren nog eens los te gooien. Maar we zouden niet de JHN zijn als we iets speciaal gingen doen. Daarom gingen we zoals echte klasse jongens een potje golven. Jelle liet in het begin de leiding een poepje ruiken maar toen de spieren iets losser waren haalde Bubbels hem in en won uiteindelijk het spel. Omdat we toch al enkele calories hadden verbranden zijn we als afsluiter een ijsje gaan eten jom jom.

STARTDAG!!!

Jawel de dag waar elke fanatieke KSA'er heeft op gewacht. Het was tijd voor de startdag. En wat voor een avontuur was me dat... Een rollercoaster van emoties!!!

Ouderactiviteit

Vorige zaterdag was het crisis op de lokalen. Onze hoofdleiding was vermoord en van de dader was geen spoor te vinden. Gelukkig was daar Björn Talentsky, de bekendste detective van Groenland, en zijn legio van superhelden om ons te helpen. Zij wisten ingrediënten te bemachtigen voor een drankje dat onze hoofdleiding terug tot leven kon wekken. Zij konden dit natuurlijk niet alleen en daarom hadden we de hulp van de leden en hun ouders ingeroepen. De opkomst was uitermate groot dus hielpen de hoofdleiding als geesten mee om met de groepjes mee te gaan.