activiteit

Jim – trimesterplanning

 

8 SEPTEMBER - STARTDAG (14-17u)

De eerste activiteit zal een supervet stadsspel zijn, hopelijk zijn jullie er allemaal bij!

 

15 SEPTEMBER - JIMDOOP

Whohoooo we vliegen er al dadelijk in! We zullen jullie bekronen als echte Jimmers! Doe jullie vuilste kleren maar aan! *knipoog*

 

22 SEPTEMBER - FIETSTOCHT (14-17u)

Dit is eens iets anders, we gaan een leuke fietstocht maken met ons allemaal. Wij zullen zorgen voor een leuk plekje om te picknicken. Het zou fijn zijn als jullie allemaal iets klein meenemen, zodat we een leuke picknick hebben. Vergeet dus ook allemaal jullie fiets niet hihi.

 

29 SEPTEMBER - GO IV

Ik weet niet of jullie dit nog kennen van vroeger, maar GO IV was vroeger een kei nice en avontuurlijk programma waar mensen het tegen elkaar opnamen van dé GO IV-beker. Jullie gaan het dus deze activiteit ook allemaal tegen elkaar opnemen en dan zullen we eens zien we er het sterkst, slimst en meest avontuurlijke is van jullie allemaal ;)

 


6 OKTOBER - HET GROTE VERFSPEL

Doe ook hier maar jullie vuile kleren aan, want tegen het einde van de activiteit gaan we niet meer zien welke kleuren jullie kleren hadden hihi.

 

13 OKTOBER - OUDERDAG (14 - 17u)
Deze week mogen jullie liefste ouders ook naar de activiteit komen. Zo weten ze ook hoe leuk jullie het elke zaterdag hebben!

 

20 OKTOBER - VERKOPEN (14-16u)

Omdat we op het einde van dit jaar een super-mega-coole-fancy activiteit willen doen, gaan we elk trimester iets verkopen. Wij weten zeker dat jullie deze verkoopskills hebben!

 

27 OKTOBER - GEEN ACTIVITEIT

Jammer genoeg is jullie leiding er dit weekend niet, maar niet getreurd want volgende week staan wij weer voor jullie klaar!

 

3 NOVEMBER - HALLOWEEN

Zijn jullie allemaal dappere meisjes? Dit zullen we testen met de halloweenactiviteit. be prepared!

 

10 NOVEMBER - POKÉMON GO

Ook al is dit spelletjes ondertussen een beetje oud geworden, wij gaan hier nog een leukere versie van spelen! Wie zal de meeste Pokémons kunnen vangen? 

 

17 NOVEMBER - MASTERCHEF 

Zijn jullie allemaal goede kokkinnen? Dit kunnen jullie bewijzen bij de enige echte Masterchef! De jury zal dit jaar bestaan uit twee meisjes die zeker wel jullie kookkunsten willen proeven. Nommie nommie!

 

24 NOVEMBER - DE GROTE JIMQUIZZZZ
In deze quiz gaan we te weten komen hoe slim jullie zijn maar oook… hoe goed jullie elkaar kennen! Wij zijn alvast benieuwd :)

 

1 DECEMBER - SINTERKLAAS     

Jajaaa Sinterklaas is weer in het land! Zijn jullie het eerste trimester braaf geweest? Dit zullen we zien tijdens deze laatste activiteit!