Verslag

DOKI FUN DAG

Na een zwaar avontuur BKV zijn onze jongens klaar voor het echte werk. Daarom hadden ze besloten om hun beste beentje voor te zetten en dat dit maal voor een provinciaal initiatief. Na allemaal samengekomen te zijn in Neerpelt gingen we er volledig voor. We zijn gestart met de hygiëne controle van onze snoepfabriek. Tot spijt van sommige jonkies en leiding was dit een belangrijk gegeven en kon niemand ontsnappen aan foltertechnieken om elk lid proper te krijgen. We maakten gebruik van een sproeier en desinfecterend water.

Het tornooi voor de vikings

Hoewel de titel zou suggereren dat we zijn gaan strijden (ook was dat een beetje zo) is dat niet het geval. Deze dag gingen we met de herkim op pad om een tornooi te winnen genaamd de viking kub. Voor zij die dit spel niet kennen het is te ingewikkeld om uit te leggen. Maar het voornaamste doel is blokken omgooien met stokken. Na onze stramme spieren van al het zware oefenen van de avond ervoor goed los te gooien waren we er klaar voor. Onze eerste match was meteen de beste. Na wat heen en weer gegooi wonnen we met gemak van de meisjes van de CHIRO OLV.

Ouderactiviteit

Vorige zaterdag was het crisis op de lokalen. Onze hoofdleiding was vermoord en van de dader was geen spoor te vinden. Gelukkig was daar Björn Talentsky, de bekendste detective van Groenland, en zijn legio van superhelden om ons te helpen. Zij wisten ingrediënten te bemachtigen voor een drankje dat onze hoofdleiding terug tot leven kon wekken. Zij konden dit natuurlijk niet alleen en daarom hadden we de hulp van de leden en hun ouders ingeroepen. De opkomst was uitermate groot dus hielpen de hoofdleiding als geesten mee om met de groepjes mee te gaan.